2610337966 6986591088 Πάτρα
 
 
 
     
     
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Νικόλαος Δρίλλης | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πάτρα Αχαΐα


Η συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός όμορφου και υγιούς περιβάλλοντος. Απαιτεί συστηματική περιποίηση και επαγγελματική φροντίδα, καθώς κάθε κήπος έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “Νικόλαος Δρίλλης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης κήπων και έργων πρασίνου, με σκοπό να διατηρήσει τον κήπο σας σε άριστη κατάσταση και να διατηρήσει την ομορφιά και την υγεία των φυτών.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Κλαδέματα
  Κοπή χόρτων
  Ραντίσματα
  Πότισμα
  Συντήρηση Χλοοτάπητα
  Καταπολέμηση ασθενειών
  Καθαρισμός εξωτερικών χώρων
  Φρεζάρισμα
 
     
 
…και οποιαδήποτε άλλη εργασία χρειάζεται ο κήπος σας προκειμένου να είναι πάντα όμορφος και περιποιημένος.
 
 
 
 
 
 
 
 

Άψογη Εξυπηρέτηση

Αναλαμβάνουμε συστηματικές, μεμονωμένες και έκτακτες συντηρήσεις κήπων και χώρων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Είμαστε
στην διάθεσή σας


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει τον κήπο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή συντήρησή του.

Εάν αναζητάτε επαγγελματική φροντίδα για τον κήπο σας, τότε η επιχείρησή μας, είναι ο κατάλληλος επαγγελματίας που μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση και τη φροντίδα των κήπων και των έργων πρασίνου σας με επαγγελματισμό, ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2610337966
ΚΙΝ: 6986591088