2610337966 6986591088 Πάτρα
hero image
 
 
 
     
     
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
Νικόλαος Δρίλλης | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πάτρα Αχαΐα


Η επιλογή να βάλετε χλοοτάπητα στον κήπο σας μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα και να προσφέρει πέρα από μια μοναδική ομορφιά, και αρκετά οφέλη. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε. 

Με μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “Νικόλαος Δρίλλης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ή σπορά χλοοτάπητα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  Ο συνθετικός χλοοτάπητας
 
     
  είναι φτιαγμένος από υλικά υψηλής ποιότητας που μοιάζουν με φυσικό γκαζόν, αλλά δεν απαιτούν τη συνεχή περιποίηση και συντήρηση που απαιτεί το φυσικό γκαζόν. Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα προσφέρει έναν πράσινο και υπέροχο χώρο που διατηρείται πάντα σε άψογη κατάσταση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα περιλαμβάνει την προετοιμασία του εδάφους, την εγκατάσταση της αποστράγγισης, την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και την τελική επεξεργασία του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας επιλέγει τον κατάλληλο τύπο συνθετικού χλοοτάπητα που θα ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη και εκτελεί τη διαδικασία με ακρίβεια και επαγγελματισμό.
 
     
   
     
  Η σπορά χλοοτάπητα
 
     
  απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο και φροντίδα για να αναπτύξει έναν πυκνό και υγιή χλοοτάπητα. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την προετοιμασία του εδάφους, την εφαρμογή του σπόρου χλοοτάπητα, την πότιση και την φροντίδα του χλοοτάπητα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του.

Η σπορά χλοοτάπητα απαιτεί την επιλογή του κατάλληλου είδους σπόρου χλοοτάπητα για τις κλιματικές συνθήκες και την περιοχή, καθώς και την προσαρμογή της φροντίδας στις ανάγκες του χλοοτάπητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας επιβλέπει την ανάπτυξη του χλοοτάπητα και παρέχει την απαραίτητη φροντίδα, όπως την πότιση, τη λίπανση και την απομάκρυνση των ζιζανίων, για να εξασφαλιστεί η υγιής ανάπτυξή του.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Είμαστε
στην διάθεσή σας


Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και η σπορά χλοοτάπητα αποτελούν δύο δημοφιλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για τη δημιουργία ενός όμορφου και πράσινου χώρου. Και οι δύο τεχνικές παρέχουν πλεονεκτήματα και επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να εξετάσεις τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που θέλετε να δημιουργήσετε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2610337966
ΚΙΝ: 6986591088