2610337966 6986591088 Πάτρα
hero image
 
 
 
     
     
  ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Νικόλαος Δρίλλης | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πάτρα Αχαΐα


Η μελέτη και η κατασκευή κήπων και έργων πρασίνου είναι μια διαδικασία που απαιτεί επαγγελματική γνώση, τεχνική εμπειρία και δημιουργική φαντασία.

H επιχείρησή μας “Νικόλαος Δρίλλης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, με μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου, δημιουργώντας εκθαμβωτικούς και λειτουργικού χώρους, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Μελέτη & Σχεδιασμό Κήπων
  Κατασκευή Κήπων
  Αυτόματο Πότισμα
  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα
  Βραχόκηπους
και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε.
 
 
 
 
 
 
 
 

Σύγχρονες & Κομψές Λύσεις

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις, αλλά και χάρη στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τα δεκάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις που θα καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Αφού ακούσουμε προσεκτικά
τις ανάγκες σας 


και αναλύσουμε τον διαθέσιμο χώρο, τις κλιματικές συνθήκες, την εδαφολογία και τις φυτικές ειδικότητες της περιοχής, προχωράμε στον σχεδιασμό και στην παρουσίαση της πρότασής μας.

Έπειτα, εργαζόμαστε με συνέπεια, επαγγελματισμό και με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κήπο που πάντα επιθυμούσατε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σε όλες τις κατασκευές κήπων και έργων πρασίνου που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2610337966
ΚΙΝ: 6986591088