2610337966 6986591088 Πάτρα
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Νικόλαος Δρίλλης | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πάτρα Αχαΐα


Η εγκατάσταση αυτόματου πότισματος σε κήπους και χώρους πρασίνου παρέχει πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη. Εκτός από το γεγονός ότι εξοικονομούμε νερό, με το αυτόματο πότισμα, τα φυτά ποτίζονται σωστά και συστηματικά. 

Η επιχείρησή μας “Νικόλαος Δρίλλης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση του συστήματος αυτόματου ποτίσματος σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αξιολογεί τον τύπο του εδάφους, την ποικιλία των φυτών, τις κλιματικές συνθήκες και τις απαιτήσεις πότισης. Με βάση αυτήν την ανάλυση, σχεδιάζει ένα προσαρμοσμένο σύστημα αυτόματου ποτίσματος που θα είναι αποτελεσματικό και οικονομικό.

Έπειτα, χρησιμοποιώντα πάντα τα καλύτερα υλικά και με προσοχή στην λεπτομέρεια, αναλαμβάνει την σωστή και έγκαιρη εγκατάστασή του στον κήπο ή στο χώρο πρασίνου που επιθυμείτε. Παράλληλα, θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε την συντήρηση αλλά και τυχόν επίλυση βλαβών.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις σε αυτόματα πότισματα που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες του κήπου ή του χώρου πρασίνου σας και θα σας εξασφαλίζουν την υγεία και την ομορφιά των φυτών σας, με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχος μας

είναι αφενός να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για τον κήπο και τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2610337966
ΚΙΝ: 6986591088