2610337966 6986591088 Πάτρα
hero image
 
 
 
     
     
  Νικόλαος Δρίλλης
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πάτρα Αχαΐα


Για περισσότερα από 17 χρόνια, η επιχείρησή μας “Νικόλαος Δρίλλης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται δυναμικά με την κατασκευή και τη συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Με μεράκι και πολύ φαντασία, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
     
  την μελέτη και την κατασκευή κήπων και έργων πρασίνου, την συντήρηση κήπων, τοποθέτηση χλοοτάπητα, αυτόματο πότισμα και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Με γνώση των πιο σύγχρονων τάσεων και τεχνικών στον τομέα αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε δημιουργικές και πρωτοποριακές κατασκευές που θα κάνουν τον κήπο σας να ξεχωρίζει.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει και αφού ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η δημιουργία όμορφων και λειτουργικών κήπων και χώρων πρασίνου και αφετέρου η άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εάν λοιπόν ψάχνετε για έναν επαγγελματία που μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κήπου σας με μεράκι, φαντασία και ακρίβεια, η επιχείρησή μας αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Πάτρα, σε όλη την Αχαΐα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2610337966
ΚΙΝ: 6986591088